Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
225425.
látogató.


CH0618
Családi ház195.000.000.- Ft
Badacsonytomaj kedvelt részén, csendes, környezetben, gyönyörű balatoni panorámával eladó egy 330 nm-es, 7 szobás + 2 nappalis kialakítású, alápincézett családi ház / apartman 1026 nm-es telekkel. Az ingatlan földszinti része jelenleg állandóan lakott, a tetőtér beépítés pedig apartmanként hasznosított, 2 db apartman lakással. A pinceszinten is van kialakított szoba, fürdőszoba, SZAUNA, illetve több kiszolgáló helyiség, melyek igény esetén lakórészként, wellness célra vagy szabadidős teremként tovább hasznosíthatók. Az ingatlan a 90-es években épült, de a tulajdonosok folyamatosan karbantartották, újították, így jelenleg is jó állapotban van. Az ingatlan összes nyílászárója tavaly lett kicserélve redőnyös, szúnyoghálós ablakokra. Az épület központi fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja illetve a földszinti részen egy modern kandalló is található. Az ingatlan elhelyezkedését és kialakítását tekintve otthon és apartmanházként egyaránt hasznosítható. Remek lehetőséget nyújt több generáció zavartalan együttélésére, de kiváló befektetés is, ha apartmanoztatás, vendéglátás terén szeretnénk működtetni.
Lakásméret: 330 m2
Telekméret: 1026 m2
Fűtés típusa: Központi fűtés: vegyes tüzelésű kazán
Építőanyag: Tégla
Építés éve: 1990
Komfort fokozat: Összkomfortos
Badacsonytomaj kedvező fekvésének, strandjának valamint gazdag programkínálatának, túrázási lehetőségeinek köszönhetően minden korosztály számára ideális hely lehet.

További információért keressen bizalommal.


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768