Főoldal Szolgáltatások Akciós ingatlanok Hitel Cégek, vállalkozások Illetékek

Kapcsolat
Keresünk!
Hírlevél
Családi házIkerházSorházTársasházi lakásNyaralóGarázsÜzlethelyiségAlbérletTelekIpari területGazdasági épületEgyéb építmény
Ön a
225429.
látogató.


CH0650
Családi ház79.000.000.- Ft
Ajkarendeken ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi ház kulcsrakész állapotban, akár év végi beköltözéssel leköthető! Ajkarendeken, jó környezetben eladó egy 120 nm-es, 3 szobás + amerikai konyhás-nappalis kialakítással tervezett, új építésű, (jelenleg félkész állapotú) családi ház, 26 nm-es terasszal, nagy garázzsal, 900 nm-es panorámás telekkel. Az ingatlan a jelenlegi félkész állapotban megvásárolható, de igény szerint a kivitelezés kulcsrakész állapotra is kérhető. A bruttó vételár kulcsrakész állapotban 79 Mft, mely magába foglalja a telekárat is! A kivitelezés (alaprajzon változtatás, padlóburkolatok, csempék, beltéri ajtók kiválasztása, fűtési rendszer típusa) a vevő igénye szerint alakítható! Az ingatlan szeglemezes tetőszerkezettel készült. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy az épület belső tere, könnyen variálható, szabadon berendezhető maradjon, azaz a tervrajztól eltérően saját elképzelésünk szerint alakíthatjuk ki a belső tereket. Nincs szükség belső teherhordó falra. A rácsos tartók alsó öve adja az álmennyezet tartószerkezetét is! A tágas nappaliba kémény is lett kialakítva, hogy biztosítva legyen a modern fűtési mód mellett egy alternatív fűtés is: kandalló, cserépkályha. Az ingatlan garázs kapcsolatos, vagyis a házba jutás fedett helyen lehetséges, így megkíméli az új tulajdonost az időjárás viszontagságaitól. Az ingatlan kellemes zöld övezetre ad panorámát, ami örök hiszen a mögötte lévő telek nem alkalmas az építkezésre. Az ingatlan a mai energetikai és műszaki követelményeknek megfelelően épül, ezáltal egy energiatakarékos és modern családi ház tulajdonosai lehetünk.
Lakásméret: 120 m2
Telekméret: 900 m2
Fűtés típusa: Egyéb
Építőanyag: Tégla
Építés éve: 2023
Komfort fokozat: Összkomfortos
Az épület tégla falazatú, előírás szerinti födém és külső dryvit szigeteléssel készül.
A tetőhéjazat cserép fedésű.
3 rétegű üvegezéssel készült műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.
A ház energiatakarékos, tiszta és környezetbarát fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja, de más fűtési mód is választható.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további információra van szüksége hívjon bizalommal.

CSOK, Babaváró, Kamattámogatott hitel igénybe vehető!


Gyorskereső
Település:

Típus:

Ár:
- MFt
Ingatlan alapterülete:
- m2
Csere:Kód kereső
Kód:

eXpeditive Visual Technology - Véber Tamás 2007
ajánlott felbontás: 1024 x 768